K-rauta och Onninen ligger steget före med hjälp av Handelns hetaste

Webshop. Vem vill inte få nöjdare kunder och ett starkare resultat? Yvonne Magnusson, vd för K-rauta, tycker att Handelns hetaste kedjor ger en bra överblick över den svenska detaljhandeln och använder rapporten som en del i beslutsfattandet.
Annons:

I det dagliga arbetet är man alltid närmast sin egen del av detaljhandeln.

– Tack vare Handelns hetaste kedjor får jag en bredare överblick och kunskap om vad som händer hos andra aktörer och branscher, säger Yvonne Magnusson, vd för K-rauta och Onninens svenska verksamhet, och tidigare vd för Cervera.

Det är framförallt hon själv och ledningsgruppen som tar del av rapporten.

 

– Vi sätter oss in i siffrorna, gör analyser och drar slutsatser. Information om de närmaste konkurrenterna har vi ofta tillgång till på annat sätt men det här ger oss goda möjligheter att benchmarka mot andra aktörer, säger Yvonne Magnusson, och förklarar att byggbranschen är en relativt omogen bransch.

– Därför är det intressant att jämföra oss med andra aktörer. Vi behöver se hur trenderna och utmaningarna ser ut i både vår egen bransch och i dem som ligger steget före.

Dessutom tycker hon att Handelns hetaste kedjor fungerar som ett uppslagsverk som man ofta har anledning att gå tillbaka till.

– Det är en bra sammanfattning och bekräftelse på övergripande parametrar kopplat till kunderbjudandet och varumärket. Något av det jag gillar mest är kundperspektivet, att man lär sig att förstå kunden bättre i relation till övriga aktörer. Jag ser det även som en perfekt introduktionsbok att sätta i händerna på en som är helt ny i ett företag eller i en organisation – eller som precis bytt bransch.

Handelns hetaste

I Handelns hetaste kedjor kan du läsa allt om vad kunderna tycker om dig och dina konkurrenter. Ett viktigt underlag för dig som vill fatta lönsamma beslut. 

{{ fd.price - fd.base_discount | price : 0 }}
ord. pris {{ fd.price | price : 0 }}
Exklusive moms. Porto tillkommer.

{{ fd.title }}

Kostnad för {{fd.quantity}} exemplar {{ fd.total_price | price }}
Rabatt - {{ fd.regular_discount | price}}
Rabatt nyhetsbrev - {{ fd.more_discount | price}}
Kampanjkod - {{ fd.coupon_discount | price}}
Totalt {{ fd.total | price }}
Moms ({{fd.vat *100}}%) {{ fd.tax | price }}
Porto {{ fd.shipping | price }}
Totalpris (inkl. moms) {{ fd.grosstotal | price }}

Betalning mot faktura.

Fakturaadress

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med GDPR.

Markets webbshop

Köp någon eller flera av våra värdefulla rapporter!

Loading...