Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Trender

Välkommen till nya Market.se

Publicerad: 15 juni 2021, 10:18

Nu har market.se fått en ny kostym. Den nya sajten gör det bland annat lättare att hänga med i nyhetsflödet. ”Det känns jättekul att vi äntligen får visa upp Markets nya sajt”, säger tf chefredaktör Johan Östberg.


Ämnen i artikeln:

Detaljhandeln

Markets förra sajt lanserades 2017 och bestod av en öppen del med snabba nyheter och en Premiumdel med fördjupning, analys och kartläggningar.

Nu tar vi nästa steg.

På den nya sajten är det lättare att snabbt få koll på nyhetsflödet. Det är också enklare att navigera och hitta rätt typ av innehåll.

Samtidigt utvecklar vi vår journalistik och blir mer ännu mer relevanta för dig som vill följa detaljhandelns utveckling,

– Vår nödvändiga journalistik kommer att exponeras på ett ännu bättre sätt och jag tror att läsarna kommer att upptäcka många förbättringar, säger Johan Östberg.

Rent tekniskt är sajten nu snabbare och det är lättare att logga in. Helhetsupplevelsen för dig som läsare blir bättre.

Den tidigare Plus-märkningen är borttagen och alla artiklar bakom betalväggen är nu Premium-märkta. Det betyder att alla tidigare Plus-kunder kan ta del av allt vårt exklusiva material.

– Det ska bli roligt att höra av läsarna tycker om den nya sajten. Tveka inte att höra av er till oss med synpunkter, säger Johan Östberg.

Här kan du läsa hur du aktiverar ditt konto. 

Nya Market.se i korthet

Enklare nyhetsflöde.

En betaltjänst i stället för två.

Enklare att hitta.

Förbättrad sökfunktion.

Ämnen i artikeln:

Detaljhandeln

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev