Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Trender

Trendspanaren har satt tänderna i The Impossible burger: ”Bäst hittills”

Publicerad: 2 december 2017, 06:25

Ett omöjligt uppdrag, kan tyckas, att skapa en hamburgare av växtbaserad kött. Men amerikanska Impossible Foods har tagit sig an uppgiften. United Minds trendspanare Ingela Stenson är en av få i Sverige som har testat Impossible burger.

Ämnen i artikeln:

Livsmedel

Välkände kocken David Chang satte Impossible burger på menyn på hans krog Momofuko Nishi i New York ifjol och sedan dess har nyfikna vallfärdad dit för att smaka på skapelsen.

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om detaljhandeln
Nyhetsbrev som ger dig full koll på alla branschnyheter

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 3 195 kr ex. moms (ord. pris 3 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev