Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Trender

Market söker handelns innovativa genier – nominera din favorit här

Publicerad: 11 april 2022, 13:15

Vi vill lyfta fram de många goda exempel som finns på briljanta idéer och grepp i detaljhandeln – och de personer som är drivande i utvecklingen av dem.

Foto: Eoneren

Vem tycker du är den mest imponerande innovatören och kreativa nytänkaren i den svenska handeln? Hör av dig till oss!

Ämnen i artikeln:

innovationer

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@bonniernews.se


Nytänkande, kreativitet och innovation är avgörande ingredienser om den svenska handeln ska klara de omfattande utmaningar som branschen står inför. 

Därför vill vi på Market lyfta fram de många goda exempel som finns på briljanta idéer och grepp i detaljhandeln – och de personer som är drivande i utvecklingen av dem. 

LÄS OCKSÅ: 60 talanger som formar framtidens handel 

Hjälp oss därför att synliggöra de personer i handeln som kan inspirera andra att våga släppa loss kreativiteten och innovationskraften. 

Vem tycker du är en viktig idéspruta, kreativ kraft eller innovatör? Som får ett företag inom handeln att ligga i framkant, eller på andra sätt sticker ut och gör skillnad med sitt nytänkande? Skicka in din eller dina nomineringar till redaktionen@market.se och skriv ”nytänkare” i ämnesraden.

Uppge namn, titel och företag på personen, samt en kort motivering om vad personen har gjort eller gör för att förtjäna att uppmärksammas. Vi uppskattar också om du lämnar dina och den nominerade personens kontaktuppgifter, så att vi har möjlighet att ställa frågor.

LÄS OCKSÅ: Forskningsprofilen: ”Det är bra att handeln utsätts för en massa svårigheter” 

Personerna som nomineras kan befinna sig på olika positioner och roller i företaget – på butiksgolvet eller i företagsledningen. De kan också vara konsulter eller rådgivare till bolag inom handeln. De kan vara gamla veteraner eller nya, unga talanger. Huvudsaken är att personerna är med och utvecklar svensk handel med sin briljans.

Frågorna som personen arbetar med kan också variera. Det kan vara innovation inom hållbarhetsområdet, logistik, e-handel, produktutveckling, kundmötet, fysisk butik, för att nämna några exempel. 

Vem vill du nominera? Vi behöver ditt/dina namn senast fredag 22 april.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev