Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Trender

Market har lanserat nya tjänsten Plus: ”Här hittar du unikt material”

Publicerad: 29 oktober 2019, 11:43

Foto: Daniel Norman

Market breddar sitt abonnemangserbjudande. I dag lanseras Market Plus. ”För dig som vill ha exklusivt material snabbt”, säger Annika Lindecrantz, chefredaktör för Market och vd för Hakon Media.


I dag lanserar Market en ny abonnemangstjänst, Market Plus. Den ska komplettera den modell som redan finns.

– Vi lanserar Market Plus för att vi ser ett behov. Vi har lyssnat på våra läsare och kunder och fler har efterfrågat en variant på Market Premium, som vi lanserade sommaren 2017, säger Annika Lindecrantz.

Vad är Market Plus?
– Market Plus är en tjänst för dig som verkar inom – eller är intresserad av retail. Här kommer du få tillgång till unikt material, det kan handla om exklusiva intervjuer, rörliga unika inslag och vårt breda arkiv med artiklar från många år tillbaka.

Sedan tidigare finns abonnemangstjänsten Market Premium. Här förklarar Annika Lindecrantz skillnaden.

– De största skillnaderna är mängden material och fördjupningar. Market Premium är din omfattande faktabank om detaljhandeln, samlad på nätet. Där hittar du konsumentstudier, branschindex, internationella trender, exklusiva intervjuer, ledarskapstips, exklusiva filmer och en massa annat. Du hittar även våra unika faktaprodukter, som Köpcentrumrapporten.

– Market Plus är inte lika djuplodande och erbjuder inte rapporter och analyser. Utan är mer för dig som vill ha exklusivt material snabbt men inte behöver hela konsekvenstänket och som inte har behov av exklusiv branschspecifika data.

Vad kommer Market Plus att kosta?
– Vi kommer att ha ett förmånligt introduktionspris på 49 kr/månad, sen kommer den att kosta 99 kr/månad.

Slutligen, varför ska jag som läsare skaffa Market Plus?
– Den största vinsten är kunskap och förkovring och att du försäkrar dig om att inte missa det alla andra inom branschen pratar om. Market Plus kommer att ge dig de viktigaste retailnyheterna och unikt material som du inte hittar någon annanstans.

För dig som redan har Market Premium ingår såklart även Markets plusartiklar.

Läs mer, och skaffa, Market Plus här! 

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev