tisdag30 maj

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Webhallen får ny logotyp: ”Speglar vår identitet oavsett var man ser oss”

Publicerad: 9 september 2021, 06:56

Webhallen byter logga.

Foto: Jamin Pirnia

Webhallen har uppdaterat sin logotyp och rullar nu ut den nya loggan successivt online och i fysiska butiker. ”Tillsammans med det nya bildspråket blir helheten en modern bild som speglar vår identitet oavsett var man ser oss”, säger Filippa Modig, pressansvarig på Webhallen.

Ämnen i artikeln:

WebhallenE-handelHemelektronik

JF


Webhallen byter ut sin logotyp, meddelar bolaget i ett pressmeddelande. Den nya designen är en del av ett omarbetat grafiskt bildspråk som bolaget rullar ut stegvis under året.

– Ett team inom Webhallen har tillsammans arbetet fram en ny logotyp som vi är mycket nöjda med och som vi känner bättre representerar oss nu och in i framtiden då vi ger oss in i nya spännande projekt. Tillsammans med det nya bildspråket blir helheten en modern bild som speglar vår identitet oavsett var man ser oss, säger Filippa Modig, pressansvarig på Webhallen. 

Bolaget har påbörjat processen med att byta ut logotyperna och kunderna kommer att märka det successivt online och i de fysiska butikerna. 

Här är Webhallens nya logga.

Den nya logotypen får en kraftigare blå färg och ett nytt typsnitt samtidigt som ramen runt ”.com” försvinner. 

– När den förra logotypen togs fram år 2001 var onlinehandel fortfarande i sin vagga. Som ett av de få eller till och med det enda omnichannel gamingföretaget i Sverige då var ”.com” med för att koppla samman det online och fysiska – men i dag är det överflödigt. Den nya loggan är dessutom utformad för att passa bättre tillsammans med vår kortare version, ett W omringat av prickat, för en mer enhetlig köpupplevelse oavsett om man handlar vi mobil eller dator, säger Filippa Modig. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev