söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Undersökning: Hur utvecklar ni ert varumärke, egentligen?

Publicerad: 21 december 2022, 13:57

Market och byrån Silver tar ett grepp om detaljhandelns varumärkesarbete.

Foto: Dzmitry Dzemidovich

Varumärkesarbetet är viktigt, men ofta åsidosatt, bland företagen i handeln. Nu tar vi ett grepp om denna fråga – och vi ber dig därför svara på några frågor. Deadline för att medverka i undersökningen – och därmed få ta del av resultaten – närmar sig.

Ämnen i artikeln:

VarumärkenE-handel

Fredrik Svedjetun

fredrik.svedjetun@bonniernews.se


Market undersöker tillsammans med Silver, en av Sveriges ledande varumärkes- och designbyråer, hur detaljhandelns företag värderar och arbetar med frågor kopplade till varumärkesutvecklingen.

Underlaget ska under första kvartalet 2023 ligga till grund för en djuplodande genomgång och analys av läget i dag – och hur företagen kan vässa sig för ökad framgång i en turbulent tid.

Nu behöver vi din hjälp! Är du vd eller marknadschef på ett företag inom handeln, ber vi dig svara på några frågor via den här länken. Undersökningen tar cirka tre minuter att genomföra, och dina svar är anonyma.

Du som svarar kommer förhoppningsvis att få en del värdefulla tankar och idéer. Du kommer också att få studien skickad till dig, med möjlighet att ställa frågor kring resultaten.

Klicka här för att komma till undersökningen.

Vi stänger undersökningen under den här veckan, så svara gärna idag om du och ditt företag vill vara med.

Tack på förhand!

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev