Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Syskonen Parnevik ska kränga jeans åt Cubus – det första av fler samarbeten

Publicerad: 2 mars 2021, 08:39

För första gången gör alla fyra syskonen Parnevik ett kommersiellt samarbete tillsammans. Under året ska de fronta flera av Cubus kampanjer. Mamma Mia kommer också att dyka upp.


Ämnen i artikeln:

ModeCubus

Penny, Peg, Philippa och Phoenix Parnevik, kända från tv-serien som bär familjens namn, gör ett första kommersiellt samarbete tillsammans.

De kommer att synas i flera av klädkedjan Cubus kampanjer under året. Först ut är en jeanskampanj som lanseras i dagarna.

– Vi älskar samarbetet med Cubus och den här jeanskampanjen, dels för att vi får göra det här som syskon, men också för att vi alltid lånat kläder av varandra och på så vis hoppas kunna inspirera fler till smartare köp, säger Penny Parnevik.

De kommer att synas i tv-reklam, butiksmaterial, sociala medier samt på Cubus sajt. Syskonen kommer även att lyfta samarbetet i sina egna kanaler.

Senare i år kommer även mamma, Mia Parnevik, att dyka upp i flera av kampanjerna.

– Vi på Cubus är oerhört stolta över att få jobba tillsammans med syskonen Parnevik och Mia. Detta är ett stort steg för att ta vår kommunikation till nästa nivå och fortsätta på vår varumärkesresa. Vi ser ett enormt värde av att samarbeta med dessa välkända och omtyckta profiler, som vi redan vet att vår målgrupp gillar, säger Cubus marknadschef Johan Jakobsson.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

ModeCubus

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev