fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Strongers nya grepp för att sälja träningskläder – startar podcast om hälsa

Publicerad: 15 februari 2023, 12:21

20 februari är det premiär för den nya podcasten.

Foto: Pressbild

Svenska Stronger, som specialiserar sig på träningskläder för kvinnor, tar nu till ett nytt grepp för att nå nya och befintliga kunder. Bolaget kommer med start 20 februari att publicera en podcast om välmående, hälsa och inspiration.

Ämnen i artikeln:

StrongerHälsa och egenvård

Loke Westberg

loke.westberg@bonniernews.se


Podden, som döpts till ”Stronger Moments med Jennie Hammar Schmitz”, kommer att produceras av Perfect Day tillsammans med just Jennie Hammar Schmitz.

LÄS OCKSÅ: Doldisen som bygger ett lågprisimperium: ”Vi är orädda och snabbfotade”

Tio avsnitt av podden kommer att sändas med olika gäster i varje avsnitt, bland gästerna finns bland andra Brita Zackari, Bianca Meyer och Nina Wiger.

Avsnitten kommer att bestå av samtal som täcker ämnen som träning, fysisk och psykisk hälsa samt inspiration och anekdotberättande.

– Vi på Stronger tror på att inspirera vårt community och blivande kunder med storytelling som träffar in i hjärtat och som går att relatera till. Våra kunder är aktiva och på väg. Då passar det utmärkt att bjuda på intressant innehåll som hon kan lyssna på var hon vill, när hon vill, säger Annica Rantala, vd på Stronger, i en kommentar.

Jennie Hammar Schmitz, tidigare gift med programledaren Filip Hammar som utgör ena delen av humorduon Filip och Fredrik, kommer att programleda podcasten. Och det är med förväntan hon tar sig an uppdraget.

– Det här initiativet känns oerhört roligt och väldigt värdefullt. Under våra samtal kommer vi bland annat att prata om psykisk och fysisk hälsa, hur man gör träning rolig och hur man övervinner sina rädslor men också mycket mer – det kommer att vara en härlig kombination av skratt och tårar, säger hon om satsningen.

LÄS OCKSÅ: I dag kommer Sveriges långsammaste blomsterbud fram

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev