torsdag23 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Prisjakt byter namn en vecka: ”Bredda vårt uppdrag”

Publicerad: 9 mars 2023, 06:28

Prisjakt gör ett tillfälligt namnbyte.

Foto: Pressbild

Den som surfar in på Prisjakt landar nu på Produktjakt. ”Namnbytet är vårt sätt sätt att bredda vårt uppdrag”, säger vd Peter Greberg.

Ämnen i artikeln:

Prisjakt

Mikael Sydner

mikael.sydner@bonniernews.se


Prisjakt – eller Produktjakt som man heter i en vecka – fokuserar på att bli mer relevant i konsumentens val av produkter och varumärken.

– Vi är mer än pris och vi erbjuder flera funktioner som hjälper konsumenter att hitta de bästa produkterna för deras behov, säger jämförelsetjänstens vd Peter Greberg i en kommentar och fortsätter:

– Varumärken är en strategiskt viktig målgrupp för oss, det är trots allt deras produkter som konsumenter söker efter när de besöker oss. Med det här initiativet vill vi bygga vår relevans som produktjämförelsetjänst, så att fler varumärken får upp ögonen för Prisjakt.

Inom ramen för initiativet lanseras en ny tävling: Årets produkt 2023. Rankingen är baserad på miljontals svenskars köpintentioner och nära 8 000 inlämnade produktomdömen.

– Syftet med Årets produkt är att ge en trovärdig bild av vilka produkter, nya som gamla, som den breda allmänheten faktiskt köpt och uppskattat det senaste året, säger Peter Greberg.

Vinnarna i Årets produkt 2023 är:

Årets TV: LG C1 Oled
Årets mobiltelefon: Iphone 13 5G
Årets hörlurar: Apple AirPods Pro (2nd Generation)
Årets gamingprodukt: Xbox Series X 1TB
Årets köksprodukt: DeLonghi Magnifica S ECAM
Årets varumärke: Sony

– Att flera av vinnarna inte är nylanserade produkter visar att riktigt bra prylar har en lång livstid, säger Peter Greberg.

Prisjakt kallar sig för Produktjakt till och med den 16 mars.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev