söndag29 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

OS-guldmedaljören blir Kungsängens ansikte utåt: ”Vet vad en bra säng betyder”

Publicerad: 28 januari 2020, 13:19

OS-guldmedaljören Frida Hansdotter har lagt skidorna på hyllan. Nu ska hon lägga tid hos Kungsängen i stället där hon blir ambassadör. ”Jag vet verkligen vad en bra säng betyder för att prestera”, säger hon.

Ämnen i artikeln:

KungsängenHeminredning

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Sängkedjan mot strömmen – därför växer Kungsängen när konkurrenterna lägger ner

Kungsängen inleder ett samarbete med Frida Hansdotter.

OS-guldmedaljören i slalom, med fyra världscupssegrar, fem medaljer och 35 besök på prispallen i världscupen i bagaget blir ambassadör för sängvarumärket.

– Vi kan inte tänka oss en bättre ambassadör för Kungsängen än Frida. Hon är inte bara en varm och jordnära person, hon vet också hur viktig sängen är för att kunna prestera på topp. Hon har också ett inredningsintresse så det är extra trevligt att få visa upp hela vårt fina sortiment för henne, säger marknadschef Anna Björkegren i en kommentar.

Frida Hansdotter blir ansiktet utåt för Kungsängen.

– Under min aktiva karriär reste jag två hundra dagar per år världen över och sov i många olika sängar – så jag vet verkligen vad en bra säng betyder för att prestera. För att nå resultat är det extremt viktigt med en god natts sömn, och det känner jag att Kungsängen starkt kan bidra med. Dessutom är inredning ett av mina största intressen och en fin säng är en viktig detalj i hemmet, säger hon själv.

Läs mer: Tredje butiken i år för Kungsängen: ”Länge letat efter ett läge”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev