måndag5 juni

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Netonnet lockar med vampyr och riddare: ”Tre lite ovanliga berättelser”

Publicerad: 17 maj 2021, 11:38

I dag lanseras Netonnets nya kampanj. Huvudrollerna spelas av en riddare, en vampyr och en magnetisk kvinna. ”Med tre lite ovanliga berättelser vill vi locka fler att prova på att handla på Netonnet”, säger marknadschef Carola Tiberg.

Ämnen i artikeln:

NetonnetHemelektronikKampanjer

JF

Julia Forsberg

julia.forsberg@bonniernews.se


Läs mer: Netonnet om utvecklingen efter rekordåret: ”Vi har inlett 2021 starkt”

I dag lanserar Netonnet den nya kampanjen ”Vittnesmålet från en krånglig vardag”.

– Med den här kampanjen vill vi berätta hur enkelt det är, och ska vara, när man handlar hemelektronik online samt i Lagershop. Med tre lite ovanliga berättelser vill vi locka fler att prova på att handla på Netonnet, säger Carola Tiberg, marknadschef på NetOnNet i en kommentar.

Kampanjen är framtagen i samarbete med Forsman & Bodenfors och F&B Daily. Huvudrollerna spelas av en riddare, en vampyr och en magnetisk kvinna som tittarna får följa genom vardagliga bestyr som till exempel när förskolehämtning och gräsklippning ställer till problem för vampyren som inte tål solljus.

– Vi valde ett humoristiskt sätt att använda traditionella testimonials för att berätta om alla de fördelar det innebär att handla hos NetOnNet. Vi skulle skapa underhållning, något som man aktivt väljer att titta på, både på TV, online och i sina flöden, säger Joel Lundblad, kreatör på F&B Daily.

Kampanjen lanseras i dag på både tv och i digitala kanaler.

– Med det här uttaget särskiljer vi oss på ett mer humoristiskt sätt i en ganska generisk bransch, och genom att koppla emotionella värden till de rationella argumenten varför det är så enkelt att handla hos Netonnet vill vi stärka varumärket och vår fina förflyttning när det gäller kännedom, tänkbarhet och förstahandsval, säger Carola Tiberg.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev