Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Lindex reklamfilm prisades – dubbelt: ”Hitta ett sätt att porträttera kvinnorna med värme och kärlek”

Publicerad: 11 november 2022, 10:10

Bilder hämtade ur Lindex reklamfilm Your invisible support.

Lindex prisas dubbelt för sin reklamfilm för underkläder. ”Det har varit en ära att få hylla kvinnolivet och allt vad det innebär”, säger representanter för kedjan i en kommentar.

Ämnen i artikeln:

Lindex

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Publishingpriset är en fristående tävling som lyfter fram redaktionell kommunikation och marknadskommunikation. 

Tävlingen omfattar fem avdelningar: annons, digital publikation, film, print och webb där ett Guld, Silver och Grand Prix delas ut för varje.

I onsdags hölls årets prisutdelning på Berns i Stockholm. Där prisades Lindex dubbelt för sin reklamfilm Your invisible support. 

Dels fick filmen förstapris, Guld, i kategorin Filmer som marknadsför produkter och tjänster. Motiveringen löd: ” För underbart ljus, tydliga budskap och äkta tilltal”

LÄS OCKSÅ: Lindex klär sig i guld – står som vinnare: ”Håller fast vid visionen” 

Filmen tilldelades också Grand Prix, en utmärkelse för det bidrag som juryn anser vara det allra bästa i alla kategorier. Där löd motiveringen: ”För värme, humor och allvar i en förträfflig helhet.”

”Det känns fantastiskt kul och hedrande att vinna dessa utmärkelser. Vår strävan har varit att hitta ett sätt att porträttera kvinnorna med värme och kärlek, ett eget sätt som bryter mot den rådande trenden med snabba klipp och verkligen landa i varje karaktär. Det känns extra bra i dag att vi lyckats med det vi ville åstadkomma. Det har varit en ära att få hylla kvinnolivet och allt vad det innebär”, kommenterar Linda Nellemo, copywriter och Hanna Wickelgren-Löthman, art director på Lindex priserna. 

Här kan du se den prisade filmen: 

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

LÄS OCKSÅ: Prisade modekedjan fortsätter att växa: ”Lindex högsta försäljning för tredje kvartalet”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev