lördag23 september

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Kungsängen raggade kunder – på fel ort: ”Är förvånad över att de inte reagerade”

Publicerad: 7 juni 2021, 05:02

När reklambyrån skulle marknadsföra Kungsängens nya butik på Ingelsta i Norrköping hamnade skyltarna på fel ställe. I stället för att locka kunder från grannorten Linköping syns reklam i Lidköping – betydlig längre bort.

Ämnen i artikeln:

KungsängenHeminredning

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Läs mer: Här fortsätter Kungsängen expansionen: ”Vi ser stor potential”

– Vi skulle öppna en butik i Norrköping och valde att presentera den med utomhusreklam i Norrköping, Linköping och trakterna där omkring, men byrån som skulle hjälpa oss att sätta på skyltarna åkte med dem hela vägen till Lidköping i stället för till Linköping, säger Kungsängens marknadschef Anna Björkegren till GT.

Lidköpingsborna har reagerat på reklamskyltarna i stadens busskurer den senaste tiden. De marknadsför Kungsängens nya butik i Norrköping – 26 mil bort.

– Jag tror att man har fått ett gott skratt i Lidköping. Vi får bjuda på det, säger Anna Björkegren som inte kan svara på varför reklambyrån satt upp skyltarna i fel stad.

– De får nog göra en utredning och se var det här gick snett. Det verkar inte som att geografi är deras starka sida. Jag är förvånad över att de inte reagerade över att vi gjorde reklam för en butik i Norrköping ända borta i Lidköping.

Anna Björkegren säger skämtsamt till tidningen att hon funderar på att köpa en Sverigekarta i sommarpresent till reklambyrån.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev