Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Icas besked – då avslöjas nya Ica-Stig: ”Kommer släppa ledtrådar”

Publicerad: 11 januari 2021, 09:18

Nästa vecka säger Loa Falkman farväl till rollen som Ica-Stig. Men det dröjer till 31 januari innan den nya handlaren avslöjas. “Tills dess kommer vi släppa ett antal ledtrådar kring Loas efterträdare”, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör på Ica Sverige.


Ämnen i artikeln:

DagligvarorIca

Läs mer: Ica-handlarnas egna drömkandidater: ”Babben skulle vara fantastisk”

Som Dagligvarunytt kunde berätta förra veckan kommer alltså Loa Falkman att lämna den folkkära reklamsåpan. Efterträdaren är ännu inte känd men Ica berättar att den nya handlaren kommer avslöjas avslöjas söndagen den 31 januari klockan 21.15 på TV4.

Fram till dess kommer kedjan att släppa ledtrådar kring vem den nye handlaren kan vara, både i reklamfilmerna och i andra kanaler.

– Den som lyckas gissa rätt har bland annat möjligheten att vinna en roll i en av våra reklamfilmer, säger Josefin Lundmark, marknadsdirektör på Ica Sverige.

Läs mer: Ica lägger locket på om Ica-såpan efter Loa Falkmans avhopp

Andreas Heneborn

Icas reklamsåpa

■ Reklamfilmerna om en Ica-handlare och hens butik sändes första gången den 29 november 2001. 2007 utnämndes reklamserien till den längsta i historien av Guinness Rekordbok.
■ Under de första 13 åren axlade Hans Mosesson huvudrollen som hela Sveriges ICA-Stig och de senaste sex åren har Loa Falkman haft rollen.

Ämnen i artikeln:

DagligvarorIca

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev