Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Här är Elon-handlarens smultrontips – när butiksägarna får vara guider

Publicerad: 11 juni 2020, 12:40

I år kommer fler svenskar att semestra på hemmaplan, i Sverige. Nu låter Elon, med butiker från Ystad till Haparanda, sina handlare tipsa om sina smultronställen i vårt avlånga land.


Ämnen i artikeln:

HemelektronikTurismElon

– När vi nu närmar oss semestertider är det många som funderar på både utflykter och semestermål. De nuvarande riktlinjerna tillåter resande inom Sverige och därför tror vi att det finns ett stort behov av inspiration kring aktiviteter och sevärdheter, säger pr- och kommunikationsansvarig Camilla Waldemark i en kommentar.

På sin hemsida har Elon samlat tips från handlare runt om i landet.

– De nuvarande riktlinjerna tillåter resande inom Sverige och därför tror vi att det finns ett stort behov av inspiration kring aktiviteter och sevärdheter. Det är härligt att se hur våra medarbetare i vår nya guide bjuder på det bästa från sin närmiljö med både engagemang och kärlek, säger Camilla Waldemark.

En av dem som bidrar med tips är Jörgen Spitzenberg, som driver Elon Luddwes i Nättraby i Blekinge.

– Det finns massor av guider som beskriver sevärdheter från norr till söder. Men att vara verkligt förankrad på orten är en styrka. Mitt bidrag till Elons smultronställen är Brändaholm i Blekinge – helt klart ett av Sveriges mysigaste koloniområden, säger han.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HemelektronikTurismElon

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev