Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Han ska sprida färg och glädje i världen – Happy Socks byter vd

Publicerad: 11 januari 2021, 09:02

Happy Socks får ny vd. Finanschefen Emil Viklund tar över jobbet. ”Han har haft en nyckelroll i arbetet att ta fram en framtidsstrategi för bolaget”, säger styrelseordförande Christian Beck.


Läs mer: Happy Socks vd lämnar – efter sju år på posten: ”Dags att gå vidare”

Emil Viklund blir ny vd för Happy Socks. I dag tar han över ledningen för bolaget från Steven Gardener. Han kommer närmast från jobbet som finanschef.

– Vi är väldigt glada över att utse Emil Viklund till ny vd som ska leda bolaget i dess nästa kapitel. Som en del av ledningsgruppen har han visat på driv och energi och han har haft en nyckelroll i arbetet att ta fram en framtidsstrategi för bolaget, säger Christian Beck i en kommentar.

Han lyfter fram att Emil Viklund i rollen som finanschef visat sig ha rätt egenskaper för att bli vd  när det kommer till ledarskap och operativt arbete kombinerat med en passion för utveckling.

– Jag ser fram emot att tillsammans med Happy Socks teamet, våra partners och styrelsen ta nästa steg i bolagets utveckling. Happy Socks har alltid varit en lekfull pionjär och med den energi och ödmjukhet som finns i bolaget ser jag fram emot att fortsätta leverera glädje och färg till alla hörn av världen, säger Emil Viklund.

Han efterträder Steven Gardener som tog över som vd när Stefan Fragner lämnade bolaget 2019. Han väljer nu att gå vidare i sin yrkeskarriär. Steven Gardener lämnar Happy Socks i mars.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev