Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Halebop öppnar kedja – det gäller bara för kunderna att hitta butikerna

Publicerad: 25 februari 2021, 14:17

Det är stort att vara liten. Det tycker mobiloperatören Halebop som satsar på fysiska butiker. Men det är bara kunderna som lyckas hitta dem som får ta del av kedjans öppningserbjudanden …

Ämnen i artikeln:

Hemelektronik

Kalle Östgren

kalle.ostgren@bbm.bonnier.se


Företagets första butiker kommer förmodligen att få en och annat att höja på ögonbrynen, främst för att de är i miniatyr och ungefär lika stora som en skokartong. Det gör dem troligtvis till världens minsta, helt fungerande, butiker.

–  Vi vet att många, precis som vi, går igång på saker som är ”mini”. Därför är våra nya butiker minimala, men såklart sprängfyllda med erbjudanden, säger Johanna Sahlman, head of Halebop.

Butikerna – och pr-kampanjen – bjuder in till en annorlunda shoppingupplevelse utomhus, exakt var i städerna butikerna kommer att öppna är dock än så länge hemligt. Kunder som hittar dem kan ta del av erbjudanden som bara finns i butikerna.

– För några veckor sedan släppte vi en minimobil som var mindre än en tändsticksask och den sålde slut på mindre än en kvart, berättar Johanna Sahlman.

Butikerna är skapade av konstnären Johan Karlgren, mer känd som Pappas Pärlor, känd för sina street art-installationer.

Mini-butikerna öppnar den 3 mars i Stockholm, Malmö, Sundsvall och Göteborg.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev