tisdag31 januari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Gekåsprofil – och nu allsångsledare: ”Vi är glada för Pernillas skull såklart”

Publicerad: 25 oktober 2022, 11:23

Pernilla Wahlgren har samarbetat med Gekås i flera år. Nu ska hon dessutom leda Allsång på Skansen. Foto: Magnus Ragnvid

Gekås har samarbetat med Pernilla Wahlgren i flera år. Artisten har många strängar på sin lyra – i dag kom beskedet att hon blir programledare för klassikern Allsång på Skansen. ”Vi är glada för Pernillas skulle så klart”, säger Gekås vd Patrik Levin.

Ämnen i artikeln:

Gekås

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


I tre år har Gekås samarbetat med Pernilla Wahlgren. Det har resulterat i fem kollektioner med damkläder som sålts i varuhuset i Ullared. I somras kom beskedet att samarbetat utökas till att om fatta skor också. 

I dag presenterades Pernilla Wahlgren som ny programledare för Sveriges Televisions långkörare Allsång på Skansen. 

– Spontat skulle jag säga att vi är glada för Pernillas skull såklart, säger Patrik Levin när Market ber honom kommentera beskedet. 

Vilken betydelse det har för Gekås att uppmärksamheten kring artisten ökar ytterligare liksom om varuhuset kommer att dra nytta av det på något sätt vill han emellertid inte säga något om. 

– Det är inget som vi har funderat över, säger Patrik Levin. 

Sveriges Television är normalt restriktiva med att låta deras programledare förekomma i reklamsammanhang samtidigt som det aktuella programmet sänds. 

I en intervju med Aftonbladet säger Pernilla Wahlgren att hon kommer att pausa sina reklamsamarbeten under den aktuella perioden. 

– Det är bara att planera in så att jag inte gör reklam just då, säger hon. 

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev