Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Marknadsföring

Brothers ser till att Tre Kronor är välklätt – även utanför rinken: ”Klockrent”

Publicerad: 24 januari 2020, 07:53

Brothers ska se till att hockeyspelarna i Tre Kronor är välklädda – även utanför riken. ”Det här samarbetet känns klockrent”, säger marknadsansvarig Ulrika Lind.


Ämnen i artikeln:

KläderBrothers

Brothers har inlett ett samarbete med svenska ishockeylandslaget Tre Kronor.

– Det här samarbetet känns klockrent och vi ser verkligen fram emot att väva ihop mode och sport mer roliga aktiveringar under året, säger Ulrika Lind.

Brothers konstaterar i ett pressmeddelande att parterna delar samma ideal. Svenska ishockeyförbundet arbete går hand i hand med Brothers tro på en värld där alla män ska känna sig trygga att visa känslor och där de uppmuntras att våga vara sig själva och ha en egen stil.

Det här är värderingar som kedjan lyft fram i en kampanj under hösten.

– Vi som många andra noterade Brothers kampanj och ställningstagande för ett större inkluderande och en modern syn på mansrollen och att ni få till det här samarbetet där vi tillsammans kan lufta ämnet känns jättebra, säger Daniel Ivarsson, försäljnings- och sponsringsansvarig hos Svenska ishockeyförbundet.

Under våren kommer Brothers förse Tre kronor med kläder, till exempel kommer kedjan att styla truppen till ishockey-VM i maj.

Daniel Norman

Redaktör

daniel.norman@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

KläderBrothers

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev