Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lojalitet

Lidl lottar ut en lyxig övernattning – i butiken: “Unik upplevelse”

Publicerad: 20 maj 2021, 12:58

Vad sägs om en VIP-kväll på Lidl? På den gröna ön har lågprisjätten lanserat tävlingen ”Night in Lidl” och lockar med middag, vinprovning och lyx-slaf i mittgången.


Ämnen i artikeln:

DagligvarorLidl

På Irland utlovas vinnaren av tävlingen en ”oförglömlig natt” i en av Lidls butiker: ”Bli den förste kund (som vi känner till) som övernattar i en av våra butiker”.

På tävlingssidan skriver Lidl: ”Med en hänförande vy över frukt- och gröntdiskarna och med bara en kort promenad till flingorna har vi skräddarsytt en femstjärnig hotellupplevelse.”

Tävlingen ”Night in Lidl” lockar med ett VIP-paket som inleds med en middag komponerad och tillagad av en stjärnkock, självklart enbart med ingredienser från butiken. Middagen kompletteras med en vinprovning under ledning av kedjans vinexpert.

Du missar innehåll i denna artikel på grund av dina cookie-val. Kontrollera dina inställningar och dubbelkolla om YouTube är blockerad under “Visa våra partners”.

I butikens kosmetikavdelning får den lycklige vinnaren koppla av med en komplett skönhetsbehandling och sedan väntar filmkväll med snacks och bubbel i överflöd.

När timmen blir sen väntar en luxuös dubbelsäng, placerad i butikens mittgång.

”Det har alltid funnits ett stort intresse för att titta in bakom kulisserna hos Lidl. Därför är det ett nöje att kunna erbjuda denna unika upplevelse för en natt, för en lycklig vinnare”, skriver kedjan.

Kalle Östgren

Reporter

kalle.ostgren@bbm.bonnier.se

Ämnen i artikeln:

DagligvarorLidl

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev