fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Kundmöte

Gallerians nya drag för dem som inte vill besöka butikerna: ”Utanför boxen”

Publicerad: 31 maj 2021, 08:56

Mood Stockholm underlättar ytterligare för den som inte vill besöka gallerians butiker. Nu erbjuds de i stället handla med hjälp av QR-koder i skyltfönstren.

Ämnen i artikeln:

DigitaliseringCorona

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Under fjolåret började Mood Stockholm erbjuda kostnadsfri hemkörning av produkter till kunderna.

– Under det gångna året så har vi testat på olika sätt för att underlätta shoppingen för våra kunder och hyresgäster och samtidigt följa de restriktioner som finns. Vi har verkligen fått tänka kreativt och utanför boxen vilket har varit både kul och utmanande, säger marknadsansvarig Sandra Vanneque.

Nu utvecklar man tjänsten ytterligare genom att låta kunderna shoppa via QR-koder skyltfönstren. Det handlar både om de inne i gallerian liksom de ut mot Mäster Samuelsgatan.

Genom att skanna koden med sin telefon kopplas kunden ihop med personalen i den aktuella butiken som kan hjälpa till med köpet.

Kunden kan sedan välja att få varan hemlevererad eller så kan den hämta upp den vid någon av Mood Stockholms entréer.

– Förutom att ytterligare förenkla shoppingen för våra kunder är det här också ett sätt att utforska världen mellan fysisk och digital handel. Mood Stockholm strävar alltid efter att vara i framkant när det kommer till digitala lösningar som kombinerar de två världarna, säger Sandra Vanneque.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev