Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Rebell-krogen som gör ett tydligt statement: ”Vi hatar att slänga mat”

Publicerad: 23 september 2017, 05:50

Att vara en rebell i köket kan även innebära att tänka miljösmart. I alla fall på krogen som gjort skålar till sitt signum och som vågar vägra svinn.


Ämnen i artikeln:

LivsmedelMiljöRestaurang

”Vi hatar att slänga mat”. Det skriver krögaren Erik Videgård på Facebook-sidan för hans krog Re:bel Kichten, som ligger i Vällingby och helt och hållet gått in för det just

Vill du läsa vidare?

Starta din prenumeration.

Första 30 dagarna utan kostnad

Obegränsad tillgång till allt digitalt innehåll
Överblick, fördjupning och snabb uppdatering om detaljhandeln
Nyhetsbrev som ger dig full koll på alla branschnyheter

Möjlighet att säga upp under första 30 dagarna

För 3 195 kr ex. moms (ord. pris 3 995 kr ex. moms) får du tillgång till allt vårt digitala material. Prenumerationen är löpande på årsbasis. Första månaden är utan kostnad och du har under den perioden möjlighet att säga upp din nystartade prenumeration.

Starta din prenumeration
Redan prenumerant? Logga in

Ämnen i artikeln:

LivsmedelMiljöRestaurang

Dela artikeln:


Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev

Se fler branschtitlar från Bonnier News