Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Hållbarhet

Nordstan lanserar studio: ”Nytt sätt för inspiration och kunskap om hållbarhet”

Publicerad: 23 mars 2021, 06:56

I morgon lanseras Studio Nordstan. Mitt i köpcentrumet i centrala Göteborg produceras program om hållbarhet i hem och mode tillsammans med företag och organisationer.


Ämnen i artikeln:

HeminredningMode

Läs mer: Nordstans vd lämnar – gör sin sista dag på jobbet redan på fredag

Den 24 mars sänds det första programmet från Studio Nordstan. Under programmet deltar Naturvårdsverket tillsammans med företag i modebranschen.

– Något som just nu är viktigare än någonsin är hållbarhet, därför har vi samlat alla som kan ge svar på dina frågor om ämnet i Studio Nordstan. Det är ett helt nytt sätt för Nordstans kunder och besökare att få inspiration och kunskap om hållbarhet, säger arrangören Monica Perman från P. PR & Communications i en kommentar.

Studion kommer att sända program om hållbarhet i hem och mode vid tre olika tillfällen. Hållbarhetskonsulten Maria Lagerman kommer att leda programmen.

Under programmen kommer bland annat hållbarhetschefer från Kappahl, Lindex och Nudie, Naturvårdsverket och ett flertal second hand-aktörer att närvara.

De tre första programmen produceras i Studio Nordstan 22, 23 och 24 mars. Studion kommer att sända program kontinuerligt under hela året.

Julia Forsberg

Reporter

julia.forsberg@bonniernews.se

Ämnen i artikeln:

HeminredningMode

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev