söndag5 februari

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Framtidens teknik

Uniqlo tar legendaren till hjälp när de vill få svenskarna att röra på sig

Publicerad: 18 mars 2021, 08:59

Uniqlo låter svenskarna träna med svenska olympier. I dag släpps den första av sex digitala träningsfilmer. Med dem vill kedjan motivera människor att hålla sig aktiva och friska i dessa utmanande tider.

Ämnen i artikeln:

TjänstefieringUniqloMode

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Uniqlo är huvudpartner och klädsponsor till de svenska olympiska och paraolympiska trupperna inför sommarens spel i Tokyo.

Coronapandemin har inneburit mer tid hemma och mer stillasittande för många svenskar. Nu vill den japanska modejätten inspirera människor till ett mer aktivt liv och lanserar Uniqlo Active Club.

Med premiär i dag släpps sex videor där svenskarna får möjlighet att träna med svenska olympier

Medverkar gör brottaren Sofia Mattsson, brottaren Alecis Kessidis, seglaren Fredrik Bergström, simmerskan och paralympier Lina Watz samt fotbollslegendaren och den olympiska medaljören Lotta Schelin.

– Vi är så glada över att kunna lansera Uniqlo Active Club. Vårt mål är att förbättra allas vardag. Vår kostnadsfria digitala träningsklubb med olympiska medaljörer, paralympiska atleter och världsmästare kan tillsammans med vårt nya sport utility wear-erbjudande motivera människor att hålla sig aktiva och friska i dessa tider, på ett enkelt och tillgängligt sätt, säger Nikolina Johnston, operativ chef för Uniqlo i Skandinavien.

I samband med lanseringen av klubben utökar utbud av sportkläder.

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev