fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Framtidens teknik

Så ska Inet engagera medlemmarna ytterligare: ”Överväldigade av responsen”

Publicerad: 5 juni 2020, 09:09

Inet har närmare 500 000 medlemmar i sin community. Nu ska kedjan engagera kunderna ytterligare med en ny medlemsportal. ”Vi blev överväldigade av de tidiga resultaten”, säger Inets vd Erik Wickman.

Ämnen i artikeln:

TjänstefieringInetHemelektronikkundrelation

Mikael Sydner

mikael.sydner@bonniernews.se


Läs mer: Nu tar handeln steget in i spelvärlden: ”Vi har drivit en miljon butiksbesök”

Inet har under det senaste decenniet uppmärksammats för sitt kundfokus och har bland annat korats till Årets E-handlare åtta år i rad.

Nu lanserar bolaget en stor uppgradering av sin nätbutik i syfte att stärka sitt communityt och bli en destination

Den nya medlemsportalen har tagits fram med Gamifiera som arbetar med spelifiering (gamification) och communityverktyg för att engagera användare.

- Vi insåg tidigt kraften i gamification och visste redan då att detta skulle bli framtiden för långsiktigt lojalitetsarbete, säger Wilhelm Sporrong, vd för Gamifiera och tidigare vd för Webhallen.

Redan under testfasen för en begränsad kundgrupp såg Inet en ökning av kundengagemang med över 450 procent. Nu lanseras medlemsportalen på bred front.

- Vi blev snabbt överväldigade av kundernas respons och de tidiga resultaten blev en mycket positiv överraskning. Innehållsproduktion på vår sajt har nästan femdubblats och även kvaliteten på recensionerna har överträffat både våra och Gamifieras förväntningar, säger Erik Wickman, vd på Inet.

Läs mer: Så ska Webhallens förra vd gamifiera handeln: ”Vill inte ha två procents återbäring”

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev