fredag31 mars

Kontakt

Annonsera

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Framtidens teknik

Här tar Jula nästa digitala steg – blir delägare i träningsapp

Publicerad: 3 maj 2021, 08:44

Hööks blir delägare i träningsappen Ridesum. ”Tillsammans kan vi marknadsföra oss mot samma kundgrupp”, säger vd Joachim Höök.

Ämnen i artikeln:

Hööks HästsportSport och fritidDigitaliseringInvesteringar

Daniel Norman

daniel.norman@bonniernews.se


Höök blir delägare i träningsappen Ridesum. Där kan ryttare få kontakt med mer än 1600 internationella tränare och experter inom ett brett spektrum av discipliner, färdigheter och nivåer.

– Nu tar vi ännu ett kliv in i den digitala världen och förstärker Ridesum i deras resa samt vår position som ledare inom hästsport. Tillsammans kan vi marknadsföra oss mot samma kundgrupp och stärka varandras varumärken. Vi kan dessutom dela kunskap och insikter, allt för kundens bästa. Det känns riktigt roligt och spännande, säger Joachim Höök.

Sedan tidigare backas appen av investerare som Zenith Group och Lisen Bratt Fredicson.

– Att Hööks kommer in som ägare i Ridesum innebär att vi gemensamt utvecklar sporten genom att tillgängliggöra träning och smarta produkter till alla. Hööks kommer in med djup kunskap och ett brett nätverk inom ridsporten. Vi kan göra varandra bättre på många olika sätt, bland annat genom innovativa samarbeten för att accelerera våra affärer både på hemmaplan och internationellt. Jag är jätteglad över att få med Hööks som delägare och samarbetspartner, säger Jenny Stråhle, vd på Ridesum

Dela artikeln:

Nyhetsbreven som ger dig bäst koll på detaljhandeln

Välj nyhetsbrev