Foto: Foto: Vendel Kjerner

Market medarrangör till Retail Awards även nästa år: ”Juryarbetet drar igång snart”

Market får förnyat förtroende och arrangerar Retail Awards tillsammans med Svensk Handel även nästa år. ”Juryarbetet drar igång i oktober”, säger projektledare Thomas Karlsson.
Text: Daniel Norman
Annons:

Market arrangerar Retail Awards tillsammans med Svensk Handel även nästa år. 21 maj går galan av stapeln på Stockholm Waterfront. 

– Hela gänget på Market har lagt ner ett stort engagemang i Retail Awards 2017, allt från juryarbete till genomförandet av galan. Vi har fått väldigt mycket positiv respons på det och framför allt för en väldigt lyckad galakväll, så det är mycket roligt att Svensk Handel ger oss ett förnyat förtroende att fortsätta det gemensamma arbetet med att utse och hylla handelns främst aktörer, säger Thomas Karlsson. 

Har förberedelserna inför nästa års gala inletts?
– Vi startade med utvärdering redan veckorna efter galan och har börjat planera för galan i maj 2018. Men just nu är det att utse jurygrupperna som är aktuellt och sedan drar juryarbetet igång i slutet av oktober.

Kommer det att ske några förändringar?
– Det blir en ny kategori, Årets arbetsgivare där vi vill lyfta fram företagen som verkligen ser medarbetarna som sin främsta tillgång. Årets köpupplevelse kommer att förändras något och får namnet Årets omniupplevelse. Årets e-handel/omnikanal blir Årets e-handel och så försvinner Årets säkerhetslyft.

Varför är det så kul att jobba med Retail Award?
– Det är väldigt kul på många olika sätt. Men framför allt är det roligt att få jobba i jurygrupperna, att gräva ner sig i det fantastiska arbete som de svenska detaljhandelsföretagen verkligen gör och lyfta fram handeln som den framtidsbransch som den är. Och så är det kul att galan har blivit den stora branschfesten och mötesplatsen för handeln och alla dess olika företag – från enskilda butiker till de stora kedjorna.

Det här är en del av Market Premium

Redan Premium-prenumerant?

Det får du som Market Premium-prenumerant

  • Premiumartiklar som ger dig hela nyhetsbilden av detaljhandeln
  • Sökbart artikelarkiv
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...