Här är Svärdsons nya projekt – går in som delägare i snabbväxare: ”Potential”

Pär Svärdson går in som delägare i Smarta saker. Samtidigt får e-handlaren tillgång till Apoteas lager i Morgongåva. ”Bolaget har en fantastisk potential”, säger han.
Text: Daniel Norman
Annons:

Smarta saker har som mission att via sin sajt, Smartasaker.se, sälja produkter som hjälper kunderna att lösa vardagsproblem på ett innovativt sätt. 

Nu går Apoteas grundare, Pär Svärdson, in som delägare i bolaget. I och med det får e-handlaren tillgång till Apoteas lager i Morgongåva. 

– Det känns väldigt roligt att gå in som delägare i Smarta Saker. Jag tror att det bolaget har en fantastisk potential och att det kan utvecklas snabbt med tillgång till vår logistik. Det ska bli spännande att följa, säger Pär Svärdson i en kommentar. 

Under hösten räknar Smarta saker med att flytta sitt lager till Morgongåva för att sedan vara i full drift där lagom till julhandeln. 

– Vi växer snabbt just nu på Smarta saker. Med ny delägare kan vi ta del av en optimal lager- och logistiklösning vilket är en viktig nyckel för fortsatt tillväxt, säger Ella Stemme, grundare och vd. 

Vid sitt senaste räkenskapsår, som tog slut 31 april, omsatte Smarta saker 21,3 miljoner kronor, en tillväxt på över 43,74 procent från året innan. Bolaget gjorde ett rörelseresultat på 1,24 miljoner kronor. 

Det här är en del av Market Premium

Redan Premium-prenumerant?

Det får du som Market Premium-prenumerant

  • Premiumartiklar som ger dig hela nyhetsbilden av detaljhandeln
  • Sökbart artikelarkiv
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...