Björn Borgs ex-chef blir ny vd för Twilfit: ”En bra ledare”

Twilfit har stått utan vd sedan årsskiftet. Nu är det klart att Henrik Fischer, tidigare vd på Björn Borg, tar över som chef för underklädeskedjan.
Text: Andreas Dyrberg Skog
Annons:

Henrik Fischer.

I november förra året meddelade Kajsa Claesson att hon lämnar Twilfit efter fyra år som vd. Hon lämnade företaget vid årsskiftet.

Den 15 april tillträder hennes efterträdare – och det blir alltså Henrik Fischer. Förutom jobbet som vd och operativ chef på Björn Borg har han även varit operativ chef på Gant och Boomerang. Närmast kommer han från egen verksamhet inom utvecklings och förändringsprocesser inom detaljhandeln.

Den nye vd:n ser stor potential hos Twilfit, både i Sverige och internationellt.

– Twilfit är ett starkt varumärke med lång tradition av högkvalitativa och hållbara underkläder i skandinavisk design och erbjuder den bästa servicen och kunskapen på marknaden, säger Henrik Fischer i en kommentar.

Jan Lundahl, styrelseordförande på Twilfit, är nöjd med rekryteringen.

– Det gläder mig att Henrik Fischer har tackat ja till uppgiften att leda Twilfit till nästa fas i sin utveckling. Han har stor erfarenhet inom retail, är entreprenöriell, affärsmässig och en bra ledare. Jag ser att han kommer passa mycket bra in hos Twilfit som ligger i startgroparna på en spännande utvecklingsresa, säger Jan Lundahl.

Det här är en del av Market Premium

Redan Premium-prenumerant?

Det får du som Market Premium-prenumerant

  • Premiumartiklar som ger dig hela nyhetsbilden av detaljhandeln
  • Sökbart artikelarkiv
Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...