Vd-skiftet – hon tar över Teknikmagasinet: ”Väldigt bra bild av utmaningarna”

Ulrika Göransson blir ny vd för Teknikmagasinet. Det senaste året har hon arbetat som konsult för kedjan. Tidigare har hon varit en del av Clas Ohlsons koncernledning.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Vi är mycket glada över att få Ulrika i den här rollen. Hennes långa strategiska erfarenhet inom detaljhandel tillsammans med den djupa kunskap om Teknikmagasinet som hon hunnit upparbeta under senaste året kommer vara till stor fördel för oss, säger Teknikmagasinets ägare  och styrelseordförande Peter Gyllenhammar.

Ulrika Göransson tillträder redan 5 augusti. Det senaste året har hon varit konsult för Teknikmagasinet och drivit strategiska affärsutvecklingsprojekt.

Tidigare har hon jobbat inom Clas Ohlson där hon som strategi- och affärsutvecklingsdirektör varit en del av koncernledningen. Förutom det har hon en bakgrund som konsult.

– Jag ser otroligt mycket fram emot mitt vd-uppdrag för Teknikmagasinet. Jag har en väldigt bra bild av de utmaningar och möjligheter som Teknikmagasinet står inför och kan agera snabbt när jag tar över som vd. Vi fortsätter vår satsning på mobilreparationer där jag ser en enorm potential framåt, vi har flera spännande initiativ på sortimentsområdet som rullas ut inom kort och flera andra affärsprojekt på gång, säger Ulrika Göransson i en kommentar.

Nuvarande vd Catherine Sahlgren blir 19 augusti koncernchef för Werksta.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...