Två nya butiker på samma dag – nu laddar Stadium för ny satsning i Stockholm

Igår öppnade Stadium två nya butiker – en i Varberg och en i Kalmar. Ytterligare en butik kommer att öppna i Stockholm under hösten.
Annons:
Text: Julia Forsberg
Annons:

Trots svåra tider för handeln öppnade Stadium-koncernen en ny butik i Göteborg i augusti. Den 24 september öppnade kedjan ytterligare två butiker.

I Varberg öppnade en ny Stadium Outlet vid handelscentrumet Lugnetrondellen.

– Varberg har under en längre period varit under uppsikt och vi tycker det ska bli väldigt spännande att öppna en Stadium Outlet butik här. Öppningen har gått enligt plan, personalen har gjort ett fantastiskt arbete under uppbyggnaden och det ska bli spännande att följa utvecklingen, säger Daniel Löfkvist, vd för Stadium Outlet.

Den nya Stadium-butiken i Kalmar ligger i köpcentret Giraffen och ersätter den butik som tidigare låg i Kalmar City.

– Butiken är superfin och andas verkligen sport och sportmode från golv till tak. Den har byggts upp enligt vårt senaste koncept och jag är övertygad om att Kalmarborna kommer att uppskatta vår butik och inspiration till ett aktivt liv, säger Åsa Steen, landschef för Stadium Sverige i ett pressmeddelande.

På grund av omständigheterna kring pandemin tonades öppningskampanjerna ned.

Under hösten planseras ytterligare en ny Stadium-butik. Det blir en ny Stadium Outlet i Stockholm city som kommer att ersätta butiken som nyligen stängde på Sergelgatan. Men adressen är än så länge hemlig.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...