Tailor Store får ny vd – medgrundaren tar över: ”I en utvecklingsfas”

Hallå där Magnus Loodberg, ny vd i Tailor Store, som säljer skräddarsydda skjortor via nätet. Vad står överst på din att-göra-lista?
Text: Svante Grahn
Annons:

– En stor utmaning är naturligtvis att få fler att upptäcka fördelen med att köpa skräddarsydda plagg – och i det ligger att vi måste se till att det i mångas ögon blir ett oslagbart alternativ till att köpa standardstorlekar. Överst på listan handlar det då om att ta bort alla de köphinder som vi ser; bland annat att man måste ta sina mått själv och leveranstider. Vi har redan riktigt bra lösningar på gång för att lösa bägge problemen.

Som delägare och en av grundarna har du väl varit aktiv i bolagets utveckling och affärer hela tiden, hur stor skillnad blir det för bolaget med vd-bytet egentligen?
– Det blir inte särskilt stor skillnad skulle jag säga. Min medgrundare, Mats-Ola Ström, och jag har ju varit med och drivit bolaget hela tiden, så det är mer en formalitet och ett resultat av att tidigare vd, Jan Höjman, ville trappa ner.

– Under det senaste året har vi också drivit bolaget i en utvecklingsfas där vi satsat mer på vad som komma skall än kortsiktiga resultat. Det kommer att bli mitt ansvar att ta detta i mål så att bolaget kan ta nästa steg. Så ur den aspekten kommer det att bli en betydande skillnad.

Vad är nästa utvecklingssteg för Tailor Store? 
– Som jag nämnde handlar det om att ta bort alla hinder. Vi måste hitta fler kunder och på en bredare front. Då gäller det för oss att vi verkligen tar hand om alla kunder fullt ut och levererar en oslagbar upplevelse i alla avseenden. Nästa riktiga utvecklingssteg är när en stor andel av marknaden talar om Tailor Stores skjortor som det naturliga valet.

Hur tänker ni kring expansion – både vad gäller marknader och sortiment?
– Just nu har vi inte planer på att vare sig lansera på fler marknader eller utveckla fler produkter. Snarare kommer vi att fokusera på våra huvudmarknader och på vår huvudprodukt, den skräddarsydda skjortan, och se till att göra detta riktigt bra.

Samma ämne:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...