Stadium plockar ny Sverigechef internt – hon kliver in i rollen

Åsa Steen tar över som Sverigechef på Stadium efter Daniel Löfkvist. ”För mig är Stadium energi, snabbhet och utveckling. Tre saker som jag drivs av”, säger Åsa Steen.
Annons:
Text: Michael Sandsjö
Annons:

Nyligen kunde Market berätta att Anders Bejsy lämnar rollen som vd för Stadium Outlet och att förre Sverigechefen Daniel Löfkvist går in som ersättare.

Nu presenterar sportjätten den nya landschefen: Det är Åsa Steen som tidigare haft roller som säljare, visuellt ansvarig, butikschef och regionchef inom bolaget.

Nyheten släpps till råga på allt på hennes födelsedag.

– Så klart en mäktig och stor present, som kommer med mycket ansvar. Jag är uppväxt inom handeln så för mig finns inte butiksdöd. Istället lärde jag mig innebörden av butiksglöd när jag som liten lekte i mjölkkylarna, åkte truck och krossade emballage i matbutikerna min pappa jobbade med, säger Åsa Steen.

Magnus Wåhlander, General Manager på Stadium, kommenterar rekryteringen såhär:

– Åsas fokus på kundmötet och upplevelsen i butik, samtidigt som hon förstår hur viktig vår sömlösa styrka är, gör henne till det självklara valet att driva den svenska verksamheten vidare.
Åsa Steen bor i Växjö och kommer att vara stationerad i Solna. Hon tillträder sin nya roll som Country Manager Stadium Sweden den 1 november.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...