Scandinavian Photo tänker upplevelser när företaget satsar på flaggskepp

Scandinavian Photo satsar på en flaggskeppsbutik i centrala Stockholm. ”Syftet är att förbättra den totala kundupplevelsen”, säger försäljningschef Andreas Bränd.
Text: Daniel Norman
Annons:

I början av 2018 planerar Scandinavia Photo att öppna butiken som kommer att ligga på Vasagatan 16 vid Klara C i centrala Stockholm. 

Målet är att kunna erbjuda en helhetsupplevelse kring foto och film i form av ett upplevelsecentrum, det första i sitt slag i Norden enligt företaget. 

– Syftet med den nya butiken är att förbättra den totala kundupplevelsen genom att inrymma alla olika delar som rör bilden på ett och samma ställe i en lättillgänglig lokal. Genom en ökad tillgänglighet och förbättrad service kommer vi kunna erbjuda våra kunder en helhetsupplevelse oavsett om fotograferandet är kundens hobby eller heltidsyrke, säger Anders Bränd. 

Totalt kommer Scandinavia Photo att förfoga över 865 kvadratmeter uppdelat i två plan. 

Sortimentet ska vara marknadens bredaste av hårdvaror för såväl yrkes- som hobbyfotografer är ambitionen. Det kommer att finnas en fotostudio, möjlighet att hyra utrustning, ett printlabb, föreläsningslokal och café bland annat. 

När butiken öppnar kommer Scandinavian Photo att stänga övriga tre butiker i Stockholm.   

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...