Retaillabbet levererar – här är första konceptet som står på egna ben

Retaillabbet The Lobby i Stockholm levererar. #Insposthlm flyttar över gatan och in i Mood-gallerian. ”Första konkreta exemplet”, säger affärsutvecklingschef Annelie Gullström
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Med The Lobby, på Regeringsgatan i Stockholm, har AMF Fastigheter skapat en testplattform för framtidens retail.

Där har #Insposthlm, ett butikskoncept för hållbart mode och design, på kort tid utvecklats från en oprövad idé till en etablerad verksamhet.

Nu flyttar konceptet tvärs över gatan till Mood-gallerian där en butik öppnas.

– Syftet med The Lobby har varit att skapa insikter kring framtidens handel och målet att ta den kunskapen vidare ut i verkligheten. Med #Insposthlm har vi det första konkreta exemplet på hur vi på kort tid tillsammans skapat möjligheten att gå från idé till en etablerad verksamhet, säger Annelie Gullström, affärsutvecklingschef för The Lobby.

#Insposthlm samarbetar med flera olika organisationer för att lyfta deras insamlade produkter i butiksmiljö. Där delar de plats med produkter från varumärken som jobbar med hållbar nyproduktion.

– Vår verksamhet ger kunden ett nytt erbjudande. Dessutom är vi inte bara en butik där saker hänger på rad. Man måste inte shoppa, man kan slå sig ner för en kaffe och hänga i den härliga atmosfären, säger Annette Lind-Adamsson.

Hon står bakom konceptet tillsammans med sin dotter, Anna Takahashi.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...