Retail Awards intar nationalarenan – datum klart för nästa års gala

Skriv in datumet i kalendern redan nu, nästa års Retail Awards äger rum den 11 maj. Nu flyttar arrangemanget till Friends Arena i Solna. ”Vi strävar hela tiden efter att förbättra och förnya galan”, säger Markets chefredaktör Annika Lindecrantz.
Text: Daniel Norman
Annons:

För fjärde året i rad arrangerar Market nästa år Retail Awards tillsammans med Svensk Handel.

Datum för galan är spikat, det blir 11 maj.

Det står dessutom klart att Retail Awards flyttar till nationalarenan Friends i Solna.

– Det finns flera orsaker till det. En är att vår uppdragsgivare Svensk Handel var sugna på nya lokaler, både till sin stämma på dagen och till galan på kvällen, säger Annika Lindecrantz.

– En annan är att vi på Hakon Media hela tiden strävar efter att förbättra och förnya Retail Awards, som vi fått förmånen att göra tillsammans med Svensk Handel i flera år nu, och vad kan vara mer passande än att lägga handelns största gala på Friends som ligger granne med Mall of Scandinavia, fortsätter hon.

Vid förra årets gala delade Markets chefredaktör Annika Lindecrantz ut pris till Årets retailkoncept tillsammans med Mios vd Björn Lindblad.

Väntar några andra nyheter inför nästa års gala som du kan berätta om?
– Vi tar oss alltid tid att utvärdera föregående års gala, både internt men också tillsammans med Svensk Handel. Gästernas utvärdering är värdefull och ger oss tips om vad vi kan förbättra. Jag kan ännu inte avslöja så många detaljer om kvällen men så mycket kan jag säga att Retail Awards 11 maj 2020 kommer att bli en ännu bättre, rappare och roligare gala.

När drar juryarbetet igång och framför allt, när kan man börja nominera företag och personer till de olika priserna?
– Det drar igång i oktober och nomineringen öppnar i oktober/november, säger Annika Lindecrantz.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...