Foto: Niclas Brunzell

Retail Awards-aktuella Moneybrother om sin jack-mani och Elvis Presley

Retail Award-galan är inte bara mingel, middag och prisutdelning. Det är även musik och klackarna i taket. I år kommer Moneybrother att krydda kvällen lite extra.
Annons:
Text: Agneta Renmark
Annons:

Retail Awards 2018

Retail Award är en detaljhandelns motsvarighet till filmvärldens Guldbagge och musikvärldens Polarpris. Market fick en pratstund med Anders ”Moneybrother” Wendin, som står för en del av underhållningen under galan, och passade på att ta reda på hur hans förhållande till handel ser ut. 

Vad gillar du att shoppa?
– Jag gillar att shoppa kläder, främst jackor. Jag har ganska många jackor och tror på riktigt att det skulle kunna gå en månad utan att jag behöver använda samma jacka två dagar i rad. Det är ett sjukt beteende som jag egentligen inte är nöjd med.

Vad köper du definitivt inte?
– Leksaker av plast till min son. Eftersom de har en tendens att gå sönder efter en dag, utan att ha gjort det minsta för hans fantasi och egen kreativitet.

E-handel eller fysisk butik – vad väljer du?
– Jag handlar egentligen bara vitvaror på nätet. Eller sådant som absolut inte går att få tag på i en fysisk butik. Som exempelvis Elvis Presleys autograf; den köpte jag på eBay för någon vecka sedan.

Vilket är ditt bästa köp någonsin?
– Det är i princip samma svar: Elvis Presleys autograf! Men rent ekonomiskt har jag märkt att det var smart att köpa en stor lägenhet i Stockholm år 2005.

Vad kan gästerna förvänta sig av dig under galan?
– Att jag gör det absolut bästa jag kan. Det gör jag alltid.

Vilken av alla dina låtar är du mest nöjd med?
– Det finns en låt som kanske inte så många tänker på som heter ”Never ever I’ve been kissed”. Den är rent låtskrivningsmässigt bra fixad, vilket gör att jag aldrig tröttnar på att sjunga den. 

Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...