Rapunzel värvar Hemköps e-handelschef som ny försäljningsdirektör

Rapunzel of Sweden värvar Hemköps e-handelschef. Anna Åkesson blir ny försäljningsdirektör för kedjan.
Annons:
Text: Daniel Norman, Thomas Ohlén
Annons:

Anna Åkesson är ny försäljningsdirektör för löshårsspecialisten Rapunzel of Sweden. Hon kommer närmast från Hemköp där hon varit e-handelschef.

– Jag är väldigt glad och förväntansfull över min nya utmaning. Bolaget har en enorm stark bas på en växande marknad och jag ser fram emot att tillsammans med medarbetarna utveckla och bygga ett förstklassigt kundmöte såväl online som offline i Sverige och internationellt, säger Anna Åkesson.

I maj 2015 tillträdde Anna Åkesson som e-handelschef för Hemköp. Innan dess arbetade hon inom Axfood Snabbgross, bland annat som marknads- och affärsutvecklingschef.

– Med Annas långa och framgångsrika erfarenhet från e-handel och handel via multikanal får vi en stark kraft som kommer att hjälpa Rapunzel att fortsätta vår expansion i världen, säger vd Tobias Mattsson i en kommentar.

Hemköps presstalesperson Elin Jarl bekräftar tappet av Anna Åkesson – och skriver så här i ett mejl till Markets systertidning Icanyheter.

– Det stämmer att Anna slutar hos oss för att gå till ett nytt jobb. Det innebär ingen förändring för vår e-handel utan vi fortsätter framåt.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...