Odd Mollys vd slutar – här är hennes efterträdare: ”Triggas av utmaningen”

Anna Attemark lämnar Odd Molly. Kedjans vice vd och sortimentschef Jennie Högstedt Björk tar över. ”Jag är jättestolt över den förändringsresa vi tillsammans genomfört”, säger hon.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Anna Attemark har fått ett nytt jobb och kommer därför att lämna rollen som vd för Odd Molly. 

– Jag är väldigt stolt över den förändringsresa vi tillsammans genomfört på Odd Molly, och det är med stort vedmod jag fattat beslutet att gå vidare från detta fantastiska team och Mollys unika livsstilskoncept. Samtidigt är jag övertygad om att det är rätt tillfälle för en ny kraft att ta vid efter mina snart sju år som vd. Att Jennie väljer att ta stafettpinnen gör beslutet lättare, säger Anna Attemark i en kommentar. 

Både Anna Attemark och hennes efterträdare, Jennie Högstedt Björk, kom till Odd Molly i december 2011 och har lett kedjan genom ett omfattade förändringsarbete. 

– Jag ser fram emot att, tillsammans med övriga teamet, fortsätta utveckla vårt erbjudande i alla kanaler för både befintliga och nya marknader. Vi verkar i en bransch som just nu genomgår en kraftig förändring och jag triggas av utmaningen att hitta nya vägar för att lyckas under de förutsättningarna, säger Jennie Högstedt. 

Hon har en bakgrund från H&M där hon var business kontroller, sektionschef, divisionschef samt onlineansvarig på inköp. 

Anna Attemark har sex månaders uppsägningstid. Vd-skiftet sker senast i augusti. 

Market söker Anna Attemark för en kommentar. 

Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...