Foto: Vendela Kjerner

Nya vd:n ska få Kjell & Company att växa på nätet: ”Stark digital bakgrund”

Kjell & Company ska vidareutveckla sitt koncept genom en ökad satsning på e-handel. Där får den nya vd:n Eric Lundberg en viktig roll. ”Han har djup erfarenhet av att sy ihop e-handel med fysiska butiker”, ordförande Peter Möller.
Text: Daniel Norman
Annons:

Tidigare i dag kom beskedet, Kjell & Company rekryterar Eric Lundberg, i dag marknadsdirektör hos Apoteket, som ny vd för kedjan. 

– Eric Lundberg har en mycket stark digital bakgrund, speciellt vad gäller e-handel, och har vidare djup erfarenhet av att sy ihop e-handel med fysiska butiker för att kunna erbjuda kunderna en sömlös omnikanalupplevelse, säger Peter Möller till Market. 

Eric Lundberg ersätter Andreas Rylander som varit tillförordnad vd för bolaget sedan Mikael Dahnelius lämnade förra hösten. 

– Han återgår nu till sin roll som COO. Det ska tilläggas att Andreas Rylander och teamet har gjort ett fantastiskt arbete under denna period, säger Peter Möller. 

Vad ser du som viktigast i Kjell & Companys fortsatta utveckling? 
– Kjell & Company har en unik position då vi hjälper våra kunder med att lösa deras vardagliga teknikproblem, både på nätet och i små, yteffektiva butiker. Vi avser att fortsätta satsa på att vidareutveckla vårt koncept, inklusive ökad satsning på e-handel, för att kunna serva våra kunder ännu bättre i framtiden.

 

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...