Nu öppnar K-rautas proffscenter: ”Rekryterat de bästa i branschen”

Nu öppnar K-rauta sitt proffscenter i Västberga i Stockholm. Satsningen går under namnat K Bygg & Grund. ”Vi vill visa att vi är en stark partner och leverantör åt byggproffs”, säger landschef Endre Espeseth.
Text: Daniel Norman
Annons:

Market har tidigare berättat om K-rautas satsning på ett proffscenter i Västberga i Stockholm.

I dag öppnar K Bygg & Grund.

– Att öppna ett renodlat proffscenter är ett led i Keskos (K-rautas ägare red. anm.) satsning på de svenska proffskunderna inom bygg och entreprenad. Etableringen baseras på många års kunskap om de svenska proffskundernas vardag och specifika behov, säger Endre Espeseth.

Centret består av en butik, mötesplats, stor bygghall under tak för virke, byggmaterial och andra skrymmande produkter samt en utvändig byggård.

– Vi ser att det saknas en aktör på marknaden som har ett helhetsgrepp kring VA, grund och byggnation. Att fokusera på det området kräver gedigen kunskap. Vi har rekryterat några av de bästa i branschen som nu står redo att serva våra proffskunder, säger den operativa chefen Stefan Pageryd.

Satsningen är en del i K-rautas etableringsstrategi för Stockholmsområdet.

– Vi vill visa att vi är en stark partner och leverantör för att byggproffs ska lyckas med sina projekt och ha mer tid för sina kunder, säger Endre Espeseth.

K-rauta för proffs kommer även att finnas kvar i byggkedjans samtliga varuhus.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...