Nu lanseras H&M Take care i Sverige – premiär i Stockholm i mitten av januari

Nu lanserar den H&M sitt koncept för klädvård, Take care, i Sverige. Från mitten av januari kommer det att finnas i utvalda butiker och online.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Vi vet att våra svenska kunder har ett stort hållbarhetsintresse och genom Take care-konceptet kan vi hjälpa dem att förlänga livstiden på deras favoritplagg samtidigt som de kan göra något bra för miljön, säger Felicia Reuterswärd, hållbarhetsansvarig för H&M i Sverige. 

Konceptet består av produkter, guider och tjänster som tagits fram för att hjälpa och uppmuntra kunderna att förlänga livstiden för sina favoritplagg. 

Som en del kommer det att finnas syatéeljer på plats i några butiker där kunderna kommer att kunna få hjälp att laga, fixa och brodera på kläder. 

– Våra kunder kommer att kunna få hjälp till allt från guidning om hur de kan ta hand om sina plagg på ett smartare sätt, till att kunna justera längden på sina byxor eller reparera sitt blixtlås, säger Felicia Reuterswärd. 

I mitten av januari lanseras tjänsten på Hamngatan i Stockholm. Senare under året kommer det Malmö och Göteborg. 

Tidigare har Take care lanserats i Tyskland, Frankrike och Norge och enligt kedjan själv har det varit framgångsrikt. 

– Vi ser Take care-konceptet som ett komplement till vår klädinsamling och ett viktigt steg i hur vi tillsammans med våra kunder kan nå H&M:s vision om att bli 100 procent cirkulära, säger Felicia Reuterswärd. 

Samma ämne:
Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...