Nu kan finsmakarna i södra Sverige blanda egna prillor i butik

Kaffe och en prilla, snusblandarstationer och en egen innergård för den som vill träffa likasinnade. I veckan öppnade Swedish Match den sydligaste snusbutiken hittills, i Lund.
Text: Michael Sandsjö
Annons:

Varje dag stoppar ungefär en miljon svenskar en prilla under överläppen.

Nu har finsmakarna i den södra delen av landet fått en ny adress att kolla in – i centrala Lund.

– Vi har letat ganska länge efter rätt läge och har äntligen hittat en perfekt lokal för vår tredje flaggskeppsbutik. Ambitionen är att kunderna ska komma därifrån med en riktig upplevelse, säger Cecilia Källbäck, affärsområdeschef för Swedish Match Stores.

BRA DRAG. ”Många har tagit en kaffe och en prilla på vår innergård, där vi även har en uteservering”, säger Cecilia Källbäck.

Förutom en helt egen Limited Lund Edition kan de hugade snusarna blanda sina egna prillor, kolla in Swedish Matchs hela nordiska sortiment och även köpa snus direkt från fabrik.

– Det har varit jättebra drag hela veckan. Många har tagit en kaffe och en prilla på vår innergård, där vi även har en uteservering, säger Cecilia Källbäck, som själv är en av dem – snusarna.

Butiken i Lund blir alltså den första i Södra Sverige. Tidigare har Swedish Match etablerat fem speciella snusbutiker runt om i landet.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...