Foto: Daniel Norman

Nu har Jeansbolaget hittat rätt handlare för Frölunda torg – tar över efter JC

Jeansbolaget tar över ytterligare ett läge efter JC. Lagom till löning öppnar en butik i Frölunda torg.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

I oktober öppnar Jeansbolaget butik nummer 33 i ordningen. Etableringen sker i Frölunda torg, något Habit var först med att berätta.

– Vi har vetat rent historiskt, ända sedan JC-tiden, att Frölunda torg är ett bra köpcentrum. Vi har haft ögonen på det ett tag men inte hittat rätt handlare som vill öppna butik där. Men så dök det upp en, säger vd Tobias Frick till Market.

Handlaren heter Anna Jenstad med ett förflutet inom restaurangbranschen. Helt främmande för klädhandeln är hon inte. Hon är nämligen syster till Tobias Frick. Dessutom har hennes pappa drivit JC-butik.

– Det viktiga är att hon har det där servicetänket. Hon är väldigt driven. Sedan gäller det att hon hittar rätt medarbetare som kan det här med jeans. Men vi är inte oroliga, säger Tobias Frick.

Öppning sker i samband med löning i oktober.

Market har tidigare berättat att Jeansbolaget har klart med ytterligare tre etableringar under hösten, i Mora, i Alingsås och i Västerås.

Kedjan har fler butiker på gång.

– Det har vi men det är inget jag kan säga något mer om just nu, säger Tobias Frick.

Han berättar att ett läge i stort sett är klart, allt som saknas är en signatur på kontraktet.

– Sedan har vi ytterligare två-tre stycken intressanta.

Hur många butiker ser ni utrymme för?
– Det är svårt att svara på. Just nu skulle vi kunnat ha tio butiker till på gång. Men vi skyndar långsamt. För oss är det väldigt viktigt att vi hittar rätt människor att jobba med, säger Tobias Frick.

– Men vi har inga ambitioner att ha 150 butiker, tillägger han.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...