Foto: Pontus Nyman

Nu är det klart – här öppnar Media Markts nya varuhus: ”Attraktivt läge”

Till hösten öppnar Media Markt ett nytt varuhus i Täby centrum. ”Det är ett attraktivt läge med bra kundflöde”, säger vd Per Kaufmann.
Text: Kalle Östgren
Annons:

Det nya varuhuset i Täby blir Media Markts 28:e i Sverige – och det sjätte i Stockholmsområdet.

– Täby centrum har ett attraktivt läge och ett bra kundflöde. Vi har haft ögonen på Täby centrum under en längre tid och det känns fantastiskt roligt att äntligen kunna berätta att vi öppnar ett nytt varuhus där, säger Media Markts Sverige-vd Per Kaufmann.

Nyöppningen är kedjans första på fem år, sedan etableringen vid Tuna Park i Eskilstuna 2013.

Det nya varuhuset kommer att ha samma koncept som de 18 varuhus som Media Markt moderniserar under våren. Kedjans ambition är att göra det lättare för kunderna att överblicka sortimentet, få hjälp av en säljare eller testa produkter. 

– Nya varuhuset kommer att baseras på Media Markts internationella koncept och fokuserar på kundservice, tillgänglighet och upplevelser, säger Media Markts pr- och kommunikationschef Jenny Pedersén.

Kopplingen mellan varuhus och webbhandel ska också stärkas. Det görs bland annat genom att personalen utrustas med surfplattor för att även kunna visa upp det sortiment som finns online.

– Täby centrum är ett attraktivt köpcentrum både vad gäller butiksmixen och besökarantalet. Det nya varuhuset blir en viktig bit i det geografiska ”Stockholmspusslet”, eftersom det blir vårt första nordost om Stockholm. Läget i Täby blir ett komplement till de övriga varuhusen belägna i city, söder och öster om Stockholm, säger Jenny Pedersén.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...