Netonnet snabbar på leveranser för att tillgodose hemmajobbare

När allt fler jobbar hemifrån ökar efterfrågan på snabba hemleveranser av produkter till hemmakontoret. För att möta behovet lanserar Netonnet leveranser samma dag.
Annons:
Text: Helen Preutz
Annons:

Enligt Stefan Svensson, logistikchef för Netonnet är snabba leveranser viktigt för kunden oberoende av corona och karantän. Ändå är det särskilt viktigt just nu att tillhandahålla lösningar för dem som behöver få hemleverans direkt.

– För många handlar det om att kunna göra sitt arbete effektivt och väl - ofta hemifrån – i en extraordinär tid, säger han.

I landets storstadsregioner har kunderna möjlighet att beställa fram till klockan 14:00. vilket betyder att många kan få  hemleverans samma dag. Beställningar lagda efter 14.00 kommer att levereras nästa dag. 

– Det verkar som att många har behov av att komma igång på hemmakontoret i dag och det innebär att efterfrågan på vissa produkter skjuter i taket, säger Stefan Svensson.

Störst efterfrågan har kedjan märkt på produkter som webbkameror, bildskärmar, skrivare och dockningsstationer. Många söker även efter surfplattor, spelkonsoler och andra spelprodukter som gamingstolar, tangentbord och skärmar.

– Inom några av dessa kategorier har det ökat mer än 100 procent de senaste fem dagarna jämfört med de föregående fem dagarna, vilket verkligen visar att akuta behov för vissa produkter har uppstått.

Annons:
Annons:

Analyser

Loading...