Nellys vd kliver av: ”Nya strategin kräver mer närvaro i Falkenberg och Borås”

Anna Ullman Sersé lämnar posten som vd för Nelly efter ett och ett halvt år. I väntan på att hennes efterträdare är på plats tar ägaren Qliros vd en mer aktiv roll i bolaget.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

– Jag har arbetat inom Qliro Group och med Nelly i snart tre år varav de senaste ett och ett halvt åren som vd. Under tiden har jag definierat en ny strategi och rekryterat en stark ledningsgrupp. Nelly är ett fantastiskt bolag men implementeringen av strategin kräver mer närvaro i Borås och i Falkenberg än vad som jag känner att jag vill prioritera med hänsyn till min familj, säger Anna Ullman Sersé i en kommentar.

Hon är bosatt i Stockholmsområdet.

2016 började Anna Ullman Sersé hos Qliro Group som ansvarig för affärsutveckling. I april 2018 klev hon in som tillfällig vd för dotterbolaget och blev senare permanent på posten.

Rekryteringen av hennes efterträdare har inletts. I väntan på att denne är på plats kommer Marcus Lindqvist ta en mer aktiv roll i bolaget som arbetande styrelseordförande.

– Jag ser framemot att arbeta med teamet och bli mer engagerad i Nellys dagliga verksamhet med fortsatt fokus på lönsam tillväxt, säger han i en kommentar och passar samtidigt på att tacka Anna Ullman Sersé för hennes insatser.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...