Nelly-bossen blir vd för hela Qliro Group – som byter namn efter uppdelningen

Qliro Group byter från den 6 november namn till Nelly Group. Samtidigt tar Nelly-bossen Kristina Lukes över som vd för hela gruppen. Detta som ett led i uppdelningen av bolagen.
Annons:
Text: Daniel Norman
Annons:

Den 6 november byter Qliro Group namn till Nelly Group.

Nellys vd Kristina Lukes tar över rodret för hela gruppen och från 1 april blir får e-handlarens finanschef John Afzelius också ansvar för hela koncernen.

Detta som ett resultat av att Nelly kommer att vara den enda verksamhet som finns kvar i gruppen efter utdelningen av Qliro AB och Cdon.

– Kristina Lukes och John Afzelius har bägge gedigen erfarenhet inom bolagsutveckling. Vi har arbetat tillsammans med utvecklingen av Nelly och Kristina och John har rätt driv och kompetens för att lyfta Nelly till nästa nivå. Jag vill också tacka Mathias och David för deras värdefulla insatser med att utveckla dotterbolagen samt slutföra uppdelningen av koncernen, säger Christoffer Häggblom, styrelseordförande Qliro Group.

Sedan tidigare har meddelats att Mathias Pedersen lämnar vd-posten för Qliro Group när uppdelningen är klar. Gruppens finanschef David Granath kliver av 1 mars.

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...