Foto: Foto: Andreas Fransholm

Musikhjälpen blir Streamhjälpen när Webhallen burar in profiler

Musikhjälpen blir Streamhjälpen när Webhallen stänger in tre programledare i en bur för att uppmärksamma orättvisor i världen. Spel hamnar i fokus i stället för musik.
Text: Daniel Norman

Musikhjälpen sänds i år från Umeå. Molly Sandén, Kalle Zackari Wahlström och Farah Abadi stängs in i en glasbur under 144 timmar för att samla in pengar till kampen mot barnsexhandel. Allt sänds direkt i radio, tv och på nätet. 

Webhallen vill inte vara sämre. Den 11 december låser företaget in tre av sina profiler i en glasbur i flaggskeppsbutiken på Sveavägen i Stockholm i samma syfte. Under 144 timmar kommer de att sända live via streamingtjänsten Twitch. 

Staffan Remmes tillsammans med Elvina Ejstes och Michaela Blom från Webahllen kommer att leda Streamhjälpen.

Medan Musikhjälpen sätter musiken i fokus är det spel som är huvudgrejen här. Programledarna kommer att streama kända spel, interagera med tittarna genom utmaningar och önskningar om vad som ska spelas och ta emot besök av kända profiler inom spelbranschen. 

Streamhjälpen kommer att ledas av Staffan Remmes, eventansvarig på Webhallen, tillsammans med kollegorna Elvina Ejstes och Michaela Blom.  

Annons:
Annons:
Annons:

Analyser

Loading...